Fodbehandling

Lilly’s Fodpleje – Fodbehandler hjemme hos dig

Lilly’s Fodpleje – Fodbehandler hjemme hos dig

Fødderne bærer os gennem livet, dag ind og dag ud. Derfor fortjener de den bedste pleje og behandling. Som lægeeksamineret fodplejer med 20 års erfaring, tager jeg professionel fodbehandling direkte til dit hjem.

Enhver fodbehandling som jeg tilbyder, starter altid med et afslappende fodbad. Det er ikke kun en fornøjelse for fødderne, men også forberedelse til de efterfølgende trin. Med det rigtige fodbad kan fødderne blødgøres, så de er klar til behandling.

Efter fodbadet, fortsætter behandlingen med grundig negleklip, præcis slibning, omhyggelig oprensning og beskæring af problemområder som hård hud, hælrevner og ligtorne.  Hvert trin i behandlingen udføres med præcision, så dine fødder føler sig fornyede og velplejede.

Fodbehandlinger til alle

At prioritere sine fødder er noget, alle bør gøre. Det gælder lige fra dem, der har svært ved at bøje sig ned til deres tæer, til dem med fodgener og dem, der ønsker et øjebliks velvære, afslapning og en smule selvforkælelse.

Udover at tilbyde effektiv pleje og behandling for dine fødder, står jeg klar til at vejlede omkring diverse fodproblematikker som f.eks. revner ved hælene, hård hud, ligtorne og nedgroet negle. Uden regelmæssig fodpleje kan nogen udvikle en række udfordringer, derfor er det også en god ide at tage hånd om dine fødder.

Mange danskere døjer med forskellige typer fodproblemer og udfordringer. En af hovedårsagerne til det, er at rigtig mange går rundt i tæt omsluttede sko, som ikke er åndbare i mange timer dagligt. Det giver grobund for at diverse problematikker kan opstå.

Det er derfor en god ide at tilegne sig de gode vaner, så vi kan holde skavankerne på afstand.

  • Sørg for at dine fødder får luft dagligt
  • Sørg for at vaske tæer og fødder dagligt
  • Sørg for at tørre fødder og tæer grundigt efter bad

Fodbehandling lige til døren

Lilly’s Fodpleje kører ud til dig, når det passer dig. så kan du føle dig tilrette og du behøver ikke tage turen ned til den lokale fodklinik. Det kan være svært for mange at få tid til at forkæle sig selv i hverdagen, så jeg har gjort det let og bekvemt for dig at få ordnet dine fødder.

Ring i dag og lad os finde en tid, der passer dig. Så kommer jeg forbi med alle nødvendige redskaber og instrumenter og giver dine fødder den rette behandling.

Du kan få mere at vide eller bestille tid til fodbehandling, hvis du ringer til mig på telefon 51 35 50 39.​